Recent, artista s-a fotografiat la malul mării, într-un costum de baie minuscul cu care a făcut senzaţie printre admiratorii ei de pe internet.

“Aici m-am nascut, deci iubesc sa fiu acasa!”, a scris cântăreaţa în descrierea imaginii pe care a postat-o pe pagina ei de Facebook.

Aprecierile şi comentariile au curs valuri, Andreea reuşind să strângă peste 10.000 de Like-uri.

“De aia eşti aşa frumoasă, pentru că te-ai născut din spuma mării”, “Eşti o frumoasă, foarte frumos,  locul unde te naşti nu se uită niciodată”, sau “Eşti superbă, măi Andreea”, sunt doar câteva dintre miile de comentarii lăsate de fanii Andreei la postarea sa.

Citeşte şi: Andreea Bănică, fără pic de machiaj, pe internet: ”Nici nu te-am recunoscut!”

Cu un mare succes la public, Andreea Bănică este considerate de fani o artistă complete, dar şi o mama şi o familistă convinsă. Cântăreaţa este măritată cu Lucian Mitrea şi are doi copii, pe Sofia şi pe Noah. Celebră pentru apariţiile ei sexy, Andreea afişează întotdeauna un corp perfect, iar ţinutele sale de scenă sunt întotdeauna inedite.

Citeşte şi: Cum arată Andra în costum de baie. "Incredibil de frumoasă şi sexy"

Cariera de succes a Andreei Bănică a început in 1998

Andreea Bănică a apărut pentru prima dată pe o scenă mare la Festivalul de la Mamaia, în 1998. La scurt timp, artista a pus bazele unei trupe româneşti, Exotic, alături de Claudia Pătrăşcanu şi Iulia Chelaru. Formaţia s-a bucurat de un succes uriaş la începutul anilor 2000, cu piese precum “Vreau un pupic” sau “Un sărut”. După destrămarea Exotic, Andreea a intrat, alături de Cristina Rus, în formaţia “Blondy”, ca mai apoi să-şi lanseze cariera solo. În prezent, cântăreaţa are numeroase piese devenite hituri, dar şi premii obţinute la competiţiile musicale româneşti.