De curând, însă, vedeta a mărturisit că a fost bătută, la un moment dat, de mama ei, care s-a supărat după ce i-a furat nişte bani.

Aşadar, în cadrul unui interviu, ea a dezvăluit în timpul unor declaraţii cum a fost bătută chiar de 8 Martie – Ziua Internaţională a Femeii. Ei bine, cea care a lovit-o este chiar mama sa, care i-a oferit astfel o lecţie după ce ea a luat o parte din economiile familiei şi nu a spus nimic.

Citeşte şi: Şoc în showbiz! Bianca Drăguşanu divorţează de Alex Bodi după ce a fost agresată: "M-am săturat să fiu bătută"

Ea a mărturisit că totul s-a petrecut în locuinţa din Drumul Taberei, din Bucureşti, iar complice i-a fost chiar sora ei, Iuliana Luciu.

„Eu si sora mea, Iuliana, am descoperit rezerva de bani a mamei. Am luat de acolo cat ne-a trebuit, i-am cumparat flori si prajituri si, de restul, am mancat toata ziua inghetata si guma. Normal ca mama a aflat si am mancat o bataie…”, a rememorat Nicoleta, scrie cancan.ro.

Citeşte şi: Rozmarinul, remediul care împiedică rapid căderea părului! Tratamentul acesta te scapă de griji

Nicoleta Luciu are patru copii cu soţul ei, Zsolt Csergo, şi este o mămică extrem de dedicată şi o parteneră de viaţă ideală. Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo. Ei au făcut nunta pe 21 aprilie 2012, după şapte ani de la primul sărut. Cei doi au împreună patru copii. Primul dintre ei este Zsolt Junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.