FOTO Ce face Victoria Principal, din „Dallas”, la pensie? „Îmi aduce mare bucurie!”

Multe vedete lucrează la Hollywood până la finalul vieții, dedicându-și fiecare clipă meseriei îndrăgite. Nu și Victoria Principal, care și-a găsit o altă activitate după retragerea din actorie, una mult mai satisfăcătoare!

image

Actrița s-a născut pe 3 ianuarie 1950 în Japonia și a făcut prima ei reclamă TV la numai 5 ani. În 1968, a început să studieze Medicina la Miami–Dade Community College, însă, în urma unui accident, s-a mutat la New York și s-a apucat să studieze actoria. Când a primit rolul Pamela Barnes Ewing din serialul „Dallas”, întreaga carieră a Victoriei a explodat.

„Când m-am dus la audiții, deja mă îndrăgostisem de serial și de rol, motiv pentru care îmi doream mult să fac parte din acel proiect. Nici măcar nu-mi puteam imagina că n-o să fiu Pam!”, a dezvăluit Principal cu toată sinceritatea, în revista People.

După ce-a făcut parte dintr-o distribuție devenită peste noapte celebră, Victoria a produs și apărut în producții ca „Naked Lie”, „Blind Witness” și „Sparks: The Price of Passion”, și a publicat trei cărți. În 1991, și-a lansat colecția de produse cosmetice „Principal Secret!”, după care a simțit nevoia unei reprofilări: „Pe la 50 de ani, mi-am dorit să-mi schimb cumva viața”, a recunoscut vedeta.

„Am devenit interesată de alte lucruri, mi-am dorit să creez produse care să le fie de folos oamenilor”, a continuat Victoria pe același ton serios. Cu toate astea, în 2019, a anunțat că se retrage din compania pe care o pusese pe picioare. Și, după ce s-a pensionat, ce activitate i-a devenit indispensabilă?  

Principal își petrece mai tot timpul la ferma ei din afara orașului Los Angeles, unde ajută animalele aflate în situații complicate. „Salvez și reabilitez animale neglijate și abandonate. Ele au nevoie de ajutor medical, multă răbdare și infinită dragoste, pentru a-și reveni din punct de vedere fizic și emoțional. Nu este vorba despre vreo organizație caritabilă care să facă aceste lucruri, ci este un vis de-al meu, pe care mi-l îndeplinesc acum. Toate acestea animale salvate de mine trăiesc tot restul vieții lor acasă la mine. E ceva ce-mi aduce mare bucurie în fiecare zi!”, a declarat Victoria Principal pentru TV Insider.

Foto - Dallas (1978-1991), InstagramRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg