Cum își îngrijește Angelina Jolie tenul. Secrete dezvăluite de dermatologul ei

Fără doar și poate, este una dintre cele mai frumoase femei din lume, care are la dispoziție cei mai mari specialiști la nivel global. Unul dintre aceștia este dermatologul ei, care a dezvăluit presei câteva secrete de îngrijire a tenului actriței.

image

Într-un interviu din 2018, publicat de revista InStyle, Angelina a recunoscut că are pe cineva foarte important în viața ei, care îi este alături mereu. Nu era vorba despre vreun partener de viață, ci despre dermatologul Rhonda Rand, care a sfătuit-o încă de mică cum să-și mențină tenul proaspăt și întinerit.

„Este persoana la care m-a dus mama (n.r. Marcheline Bertrand) când eram încă mică după ce făcusem prima mea cicatrice”, a spus vedeta făcând referire la părintele ei, care a murit în 2007 din cauza cancerului. „Să ai pe cineva care să te încurajeze să fii cât mai natural posibil e de mare ajutor, cel puțin pentru mine”, a continuat Jolie.

Timp de trei decenii, de când Rand este doctorița superstarului hollywoodian și a copiilor ei, dermatologul n-a vorbit niciodată cu presa despre pacienta ei VIP. „Am grijă de multe vedete și se întâmplă acest lucru tocmai pentru că nu vorbesc public despre acest lucru”, a dezvăluit medicul. „Mulți dermatologi fac cunoșcuți publicului larg pacienții lor faimoși, scriu despre ei pe rețelele sociale, dar eu nu fac asta”, a ținut să precizeze doctorița.

Angelina Jolie, îngrijirea tenului, dermatolog  foto   Shutterstock jpg

Totuși, dr. Rand a făcut o excepție atunci când a stat de vorbă cu Refinery29, cerând în prealabil acordul Angelinei Jolie. „Când Jolie a știut că va avea o carieră actoricească, și-a dorit să aibă grijă de tenul ei în cel mai bun mod posibil. E norocoasă că a moștenit pielea măslinie a mamei ei. A avut întotdeauna o frumusețe naturală, așa că n-a fost niciodată nevoie să facă prea mult pentru a-și spori aspectul fizic”, a declarat dr. Rand.

„Produsele cosmetice la care apelează sunt pentru protecție solară, ca să se demacheze și să-și curețe tenul, ia antioxidanți, câteodată mai ia acizi glicolici și produse naturale. Hidroxiacizii sunt naturali și sunt foarte buni, de pildă. Ea n-are nevoie de exfolieri agresive sau de produse cu multe chmicale în ele”, a adăugat dermatologul.

image

În ceea ce privește machiajul, Angelina nu se machiază decât dacă lucrează. „Acesta este și motivul pentru care fața ei arată așa bine. În plus, își înlătură bine machiajul. Știu că persoana care o machiază e foarte atentă la ce-i pune pe față atunci când Jolie lucrează. Tenul ei este frumos de la natură. Oricum nu dă fuga la medic prea des. Dacă e plecată câte o lună, două cu filmări, știe singură ce are de făcut”, a dezvăluit dr. Rand.

Și ce are de făcut Angelina Jolie pentru a-și menține tenul frumos?

„Când călătorește, are o trusă specială cu ea pentru îngrijirea tenului, din care nu lipsesc hidroacizii și antioxidanții. Eu am un produs pe care ea îl adoră – este o cremă cu protecție solară, cu antioxidanți și fără chimicale. Se numește Dermbasics RR Perfection Cream și o folosește în deplasări. Un alt produs preferat îi crește nivelul de colagen și elastină, îi menține porii curați și îi uniformizează nuanța tenului”, a continuat specialistul cu destăinuirile.

image

„Are tenul măsliniu, ca mama ei, dar nu se bronzează niciodată prea mult. Știe de mică că expunerea la razele soarelui nu face bine pielii, pentru că o pigmentează, și evită să se bronzeze. Nu știu dacă ați observat, dar poartă adesea pălării, ceea ce este important. Se hidratează mult și folosește crème de hidratare pentru ten. Protecția solară împiedică îmbătrânirea pielii, asta e clar!”.

„N-are o față ca din plastic pentru că nu-și face nimic drastic la față, n-are nevoie oricum. A moștenit niște gene bune și se face tot mai frumoasă pe măsură ce trec anii”, conchide medicul dermatolog al Angelinei Jolie.

Foto - Shutterstock



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg