Demi Moore, relație dificilă cu fetele sale. Trei ani de zile nu și-au vorbit!

Fiicele actriței Demi Moore (60 de ani) au spus care a fost motivul pentru care au decis să se distanțeze de mama lor. Trei ani de zile nu și-au mai vorbit! 

image

Din căsnicia cu Bruce Willis, Demi Moore are trei fete - pe Rumer, 34 de ani, Scout, 31 de ani și Tallulah, 29 de ani și, deși astăzi au o relație strânsă, nu a fost întotdeauna așa. La un moment dat, cele trei fete s-au îndepărtat de mama lor. De ce au făcut-o? 

Citește și: Cum arată familia lui Bruce Willis. Actorul are cinci fete! 

Căsnicia lui Demi Moore cu Ashton Kutcher, care a durat șase ani, din 2005 și până în 2013, a provocat distanțarea dintre actriță și fetele sale. Într-o ediție a show-ului „Red Table Talk‟, fiica cea mică a lui Demi Moore, Tallulah, a dezvăluit că în acea perioadă ele se simțeau neiubite de mama lor, în timp ce aceasta se străduia să aducă pe lume un copil.

„Am fost atât de supărată pentru că simțeam că mi-a fost luat ceva ce era al meu‟, a spus Tallulah. Fiindcă a pierdut sarcina, Demi Moore a devenit dependentă de alcool, iar două dintre fiicele sale, Tallulah și Scout, nu au mai vorbit cu ea timp de trei ani de zile. Singura care a păstrat legătura cu Demi a fost fiica ei cea mare, Rumer, care a internat-o pe vedetă într-o clinică de dezalcoolizare: „Am văzut-o pentru prima dată pierzându-și controlul în preajma unui bărbat. Nu o recunoșteam‟, a declarat Rumer. 

Citește și: Demi Moore a fost violată când avea 15 ani. Mama alcoolică a vândut-o unui bărbat 

De asemenea, însăși Demi Moore a recunoscut că relația sa cu Ashton Kutcher a îndepărtat-o  emoțional de fetele sale: „Dependența mea de Ashton probabil că a fost devastatoare și m-a îndepărtat emoțional. M-am simțit atât de pierdută... M-am trezit într-o dimineață și m-am gândit că nu știu ce să fac. Cum trec peste această zi? Mă durea atât de mult, atât fizic, cât și emoțional, încât abia puteam să funcționez‟, a scris actrița în cartea ei „Inside Out‟.

După despărțirea de Ashton Kutcher, relația dintre Demi Moore și fetele sale a început să să se îmbunătățească. Potrivit publicației „Your Tango‟, în pandemie, ele au avut oportunitatea de a petrece mai mult timp împreună. De curând, au fost prezente la aniversarea lui Bruce Willis

Sursă foto: Shutterstock, Instagram Recente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg