Cât cheltuie Nick Cannon cu cei 12 copii ai lui? Nu e deloc zgârcit!

Fostul soț al cântăreței Mariah Carey este moderator TV, actor, producător, comic și om de afaceri și, drept urmare, trebuie să facă mulți bani. Cât dă pe alocațiile odorurilor lui?

image

Face multe pe plan profesional, dar și mai multe... în dormitor. Pentru că Nick Cannon a conceput până acum 12 copii, lucru care l-a menținut pe prima pagină a tabloidelor din întreaga lume, în utimii ani. Totuși, cum se descurcă vedeta americană cu atâtea familii pe care le-a creat în secunda în care a renunțat la metode contraceptive? Pentru că are 12 copii cu șase femei diferite!  

Nick îi are pe gemnii Moroccan și Monroe din prima căsnicie cu Mariah Carey, apoi i-a conceput pe gemenii Zion and Zillion cu gazda podcastului „The Daily Cannon”, Abby De La Rosa, cu care mai are o fiică, pe Zeppelin. Modelul Britany Bell are trei moștenitori cu Cannon, pe Rise Messiah, Golden Sagon și Powerful Queen. Iar modelul și fotografa LaNisha Cole are și ea o fiică cu Nick, pe Onyx Ice. Starul american mai are un fiu, pe Legendary Love, cu agentul de imobiliare Bre Tiesi, iar recent el și modelul Alyssa Scott au adus-o pe lume pe micuța Halo Marie. Cei din urmă au mai avut un copil, pe Zen, care a murit, din păcate, din cauza cancerului la creier.

Bun, dar cât costă ca să hrănești atâtea guri?

image

Avocata pe probleme de familie, Goldie Schon, a estimat o sumă, pentru publicația The Sun, pe care Nick ar plăti-o pentru întreținerea celor 12 copii ai lui. Aceasta se ridică la 3 milioane de dolari doar pentru alocațiile celor mici.

Întrebat, în cadrul unui interviu publicat în The Los Angeles Times, despre asemenea alocație pentru creșterea copiilor, Nick Cannon a comentat: „3 milioane de dolari nu reprezistă o sumă mare! Dacă stai să te gândești la ce stil de viață duc eu, eu trebuie să produc cel puțin 100 de milioane de dolari pe an!”

„Copiii mei pot avea tot ce-și doresc atunci când își doresc acel lucru. Contul meu din bancă e contul lor și sunt destui bani acolo, așa că n-o să rămânem fără”, a adăugat celebrul tătic în podcastul lui Jason Lee. „Banii vin și pleacă. Nu te fac fericit. Fericirea îți aduce, în schimb, bani. Eu o să fiu tot timpul generos și fiecare dolar pe care-l câștig e pentru familia mea”, a conchis acesta.

foto - InstagramRecente

magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg