În grabă să devină regină? Kate Middleton știe deja care-i primul lucru pe care-l va face atunci

La numai câteva luni de când a fost numită Prințesa de Wales, Kate de-abia așteaptă să domnească în calitate de regină. Cel puțin așa pare, având în vedere că are deja un plan bine stabilit...

image

Când William va deveni rege, Kate Middleton va fi ridicată la rangul de Regină Consoartă, titlu pe care-l are acum soția Regelui Charles, Camilla. Va fi încoronată drept Regina Consoartă în timpul unei ceremonii extrem de asemănătoare cu cea pe care am privit-o pe 6 mai 2023, dacă nu chiar identică.

Cu toate că va fi cunoscută în întreaga lume ca Regina Catherine, ea nu va deține putere politică și nici militară și, la fel de bine, nu va deveni niciodată regina care să conducă întregul regat. Dacă William va muri înaintea lui Kate, fiul lor cel mare, George, va deveni rege și nu ea, urmat în linia succesorală la tron de sora lui, Charlotte, și apoi de fratele Louis.

În calitate de Regină Consoartă, Kate își va sprijini soțul, lucru pe care-l face oricum de ani întregi deja. În timp ce se afla la un picnic, zilele trecute, la RHS Chelsea Flower Show, Kate a fost întrebată de un copil care-i primul lucru pe care-l va face ca regină. Iar răspunsul lui Middleton a emoționat întreaga audiență!

image

„Îi voi ajuta pe copii”, a răspuns zâmbitoare Kate, ne informează Express.

Prințesa de Wales a ajutat deja numeroși copii prin intermediul proiectelor caritabile în care s-a implicat de-a lungul timpul și care au avut de-a face cu sănătatea mentală și emoțională a celor mici.

Într-un discurs oferit în 2017, în cadrul unui eveniment caritabil, mama regală a trei copii a explicat de ce sănătatea mentală a copiilor e importantă pentru ea. „Oamenii mă întreabă adesea de ce sunt eu interesată de sănătatea mentală a copiilor și-a tinerilor”, a început să declare prințesa. „Răspunsul e destul de simplu – deoarece consider că fiecare copil ar trebui să aibă cel mai bun start în viață pe care-l poate avea”, a conchis Kate Middleton.

Foto - ShutterstockRecente

magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg